Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
<< < < |<

Villamossági felszerelések Miskolc


Hírek
Hírek
Borsodi hirek
Település hírek
Miskolc
Ózd‎
Rudabánya
Sárospatak
Sátoraljaújhely
Szerencs
Tokaj
Aggtelek
Bodrogkeresztúr
Edelény
Felsőzsolca
Hernádnémeti
Kazincbarcika‎
Mezőkövesd‎
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Helyi kultúr
Koncert
Szinház
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Sport
Megyei sporthírek
Impresszum
Szálláshelyek

Kedvencekhez Milliárdos beruházás
2018-11-30 11:13:27

Kedvencekhez Új tanműhelyek segítik az oktatást
2018-11-06 09:57:47

Névnap és dátum script

Milliárdos beruházásÚj tanműhelyek segítik az oktatást
Kedvencekhez Új üzemcsarnokkal bővült a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár.
2018-11-30 11:13:27
Kedvencekhez Átadták az átfogó felújításon átesett görög katolikus középiskolát Sátoraljaújhelyen.
2018-11-06 09:57:47
Új üzemcsarnokkal bővült a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár. Új üzemcsarnokkal bővült a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár.
2018-11-30 11:13:27

Milliárdos beruházás

Jelentős beruházásokba kezdett a zempléni térség egyik legfontosabb gazdasági szereplője, a Sátoraljaújhelyi Dohánygyár, amely több mint 400 fős létszámával Sátoraljaújhely 3. legnagyobb foglalkoztatója. A közel 1,3 milliárd forintos beruházás részeként – nagyon hosszú idő után – egy új üzemcsarnokkal bővült a cég.

boon.hu


A miniszter hozzátette: a pályázatok eredményeképpen eddig 2000 új munkahely keletkezett Magyarországon. Kiemelte: a sátoraljaújhelyi dohányipari beruházáshoz biztosított több mint félmilliárd forintból nemcsak a jelenlegi 400 dolgozó munkahelye erősödött meg, de annak a 4 ezer embernek is, akik ebből a sajátos agráripari kultúrából élnek.

MTI


Olyan szabályozási környezetet teremtett a kormány Magyarországon, amely visszaszorítja a fiatalok dohányzását, ám nem korlátozza a gyártók versenyét – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Continental Dohányipari Zrt. új gyártóüzemének átadóján. A vállalat egymilliárd forintot meghaladó beruházásához a kormány több mint 500 millió forinttal járult hozzá.

Stabil és kiegyensúlyozott pályán halad a magyar gazdaság, a növekedés – ellentétben a kétezres évek közepével – fenntartható, nem eladósodásra vagy privatizációra épül. Az idei év háromnegyed részében több mint 5300 milliárd forint értékű beruházás valósult meg Magyarországon, köszönhetően az egyszámjegyű társasági adónak, a csökkenő munkáltatói terheknek és a fejlesztési források hatékony felhasználásának. A növekedést a vállalkozások kapacitásbővítő fejlesztései mellett a továbbra is élénk lakás- és egyéb ingatlan-beruházások is támogatták – mondta Varga Mihály a Continental Dohányipari Zrt. új gyártóüzemének átadó ünnepségén.

Félmilliárdos támogatás

A pénzügyminiszter bejelentette: a vállalat több mint egymilliárd forintot meghaladó technológiai és kapacitásbővítő beruházásához a kormány több mint 500 millió forinttal járult hozzá. Ugyanakkor olyan szabályozási környezetet teremtett a kormány Magyarországon, amely visszaszorítja a fiatalok dohányzását, ugyanakkor nem korlátozza a gyártók versenyét.

A miniszter kitért arra is, hogy a foglalkoztatottak száma a legfrissebb adatok szerint átlépte a 4,5 milliót, ami azt jelenti, hogy a még meglévő munkaerő-tartalékból egyre többen térnek át a munka világába. Ezzel párhuzamosan a munkanélküliség továbbra is alacsony hazánkban, jelenleg 3,7 százalékon áll, amivel Hollandiával holtversenyben az Európai Unió negyedik legalacsonyabb munkanélküliségű országa vagyunk.

Gyorsabb ütemű fejlődés

A tárcavezető a térség gazdasági eredményeit említve kiemelte: Borsod-Abaúj-Zemplén megye az elmúlt években gyorsabb ütemben fejlődött az országos átlagnál. A megyében a foglalkoztatottak száma 2010 és 2017 második negyedéve között 219 ezerről 271 ezer főre nőtt, és az új munkahelyek csaknem hatvan százaléka a versenyszektorban jött létre.

hirado.hu

Átadták az átfogó felújításon átesett görög katolikus középiskolát Sátoraljaújhelyen.
2018-11-06 09:57:47

Az egymilliárdos beruházásban a tetőszerkezet, a fűtés és a homlokzat is megújult.
...

Követők
Oldal kedvelők
Kedvencekhez Milliárdos beruházás
2018-11-30 11:13:27

Kedvencekhez Új tanműhelyek segítik az oktatást
2018-11-06 09:57:47


Kedvencekhez 2831 - Új tanműhelyek segítik az oktatást

Kedvencekhez 2407 - Milliárdos beruházás

developed by Centrumnet Systems