Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_fg82nsfei4df673p8n7silb577, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Borsod megyei hírterjesztő - a független hírportál - Hírek Sárospatak
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
<< < < |<

Villamossági felszerelések Miskolc


Hírek
Hírek
Borsodi hirek
Település hírek
Miskolc
Ózd‎
Rudabánya
Sárospatak
Sátoraljaújhely
Szerencs
Tokaj
Aggtelek
Bodrogkeresztúr
Edelény
Felsőzsolca
Hernádnémeti
Kazincbarcika‎
Mezőkövesd‎
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Helyi kultúr
Koncert
Szinház
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Sport
Megyei sporthírek
Impresszum
Szálláshelyek

Kedvencekhez Sárospatakon van a világ legszebb könyvtára?
2016-01-29 09:50:02

Névnap és dátum script

Sárospatakon van a világ legszebb könyvtára?
Kedvencekhez A kérdésre adott válasz sokaknak az egyértelmű igen. Nemrég egy amerikai szaklap, az Atlas Obscura mutatta be a nagykönyvtárat.
2016-01-29 09:50:02
A kérdésre adott válasz sokaknak az egyértelmű igen. Nemrég egy amerikai szaklap, az Atlas Obscura mutatta be a nagykönyvtárat. A kérdésre adott válasz sokaknak az egyértelmű igen. Nemrég egy amerikai szaklap, az Atlas Obscura mutatta be a nagykönyvtárat.
2016-01-29 09:50:02

Sárospatakon van a világ legszebb könyvtára?

Tényleg Sárospatakon van a világ legszebb könyvtára?
A kérdésre adott válasz sokaknak az egyértelmű igen. Nemrég egy amerikai szaklap, az Atlas Obscura mutatta be a nagykönyvtárat.

A lap ír a Sárospataki Református Kollégium Tudományos Gyűjteményei Nagykönyvtárának történetéről, illetve arról, hogy a történelem legrégebbi és legértékesebb könyveinek és kéziratainak egy része is „a Bodrog folyó völgyében található egyetemi kisváros könyvtárában” van.

fotó: Derzsi Elekes AndorMetapolisz DVDAz biztos, hogy az Atlas Obscura nem jelentet meg akármint az oldalán, a cikkben a világ egyik legszebb könyvtárának nevezik a sárospatakit.
Korábban mi is írtunk arról, hogy a Bored Panda olvasói is rangos helyre emelték a nagykönyvtárat, akkor a szavazóknak köszönhetően a második is volt, de a végeredményt tekintve erősen elmaradt ettől a helyezéstől. Nagyon búsulni most sem kell, a több mint 150 könyvtár közül a 24. lett.

Forrás: hegyalja.info

Követők
Oldal kedvelők

developed by Centrumnet Systems

Warning: Unknown: open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_fg82nsfei4df673p8n7silb577, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/www/helysegek.hu/tmp/) in Unknown on line 0